Podczas ostatniego bezpłatnego spotkania z cyklu Kawa z Develorem, która odbyła się 19 lutego 2015 roku w Warszawie w centrum konferencyjnym Adgar Plaza, zaprezentowaliśmy niecodzienną formę szkoleniową, jaką jest Zaangażowanie od kuchni. Warsztat skierowany jest do osób na stanowiskach menedżerskich,kierowników działów, także do osób zarządzających zespołem.
Gościem specjalnym był Szef kuchni Jurek Sobieniak, który zmodernizował restauracje wagonowe firmy Wars, był szefem kuchni znanej restauracji Endorfina, a obecnie związany jest z TVP2 i programem śniadaniowym Pytanie na Śniadanie. Jurek wraz z trenerami firmy Develor poprowadził wersję demonstracyjną naszego autorskiego programu Zaangażowanie od kuchni, podczas którego uczestnicy mogli poddać się kulinarnej podróży przygotowując w małych zespołach wybrane potrawy i doświadczyć na własnej skórze czym jest zaangażowanie pracowników.
Na spotkaniu omawialiśmy również zaangażowanie pracowników, przedstawiliśmy innowacyjne rozwiązania, służące do budowania angażującego środowiska pracy, uwzględniającego specyfikę wszystkich generacji pracowników.
Kolejne spotkanie Kawa z Develorem już 14 kwietnia 2015.
Jeżeli jesteś zainteresowany/a zapraszamy do kontaktu 🙂
Tematy
UncategorizedObsługa działań hybrydowych
Pobierz najnowszy e-book pełen sprawdzonych wskazówek, jak działać w zespole hybrydowym.